Els alumnes de 4t vam anar a la Biblioteca Maria Clotet.

Manel ens van explicar com funciona la Xarxa de Biblioteques Públiques. En el nostre Districte les Biblioteques son: Caterina Albert, Can Fabra i Marina Clotet.

El treball en xarxa significa que amb el carnet de la Biblioteca pots agafar un llibre en una biblioteca i pots tornar-lo en una altra i també hi ha moltes altres avantatges. A les Biblioteques també pots assistir a un club de lectura o cursos de formació oberts a tothom i gratuïts

A la Biblioteca vam estar en la secció on hi havia llibres d’imaginació i llibres de coneixements per a la recerca d’informació.

Els llibres d’imaginació faciliten aprendre vocabulari i ortografia. Desenvolupar la imaginació i tenir més empatia amb d’altres situacions i personatges, significa aprendre a posar-te en el lloc d’una altra persona.

Un llibre d’imaginació també et pot inspirar per fer dibuixos i investigar sobre diferents temes que plantegi el llibre: cuina, pintura, viatges…

Desprès de l’explicació que ens va fer el Manel vam visitar els diferents espais de la biblioteca.

A continuació  vam tenir una estona per llegir llibres mentre es feia el servei de préstec per portar a casa un llibre de la biblioteca.