Ja arribat el temps de les castanyes i els bolets i a l’escola no perdem l’oportunitat de poder-ho celebrar tos plegats .. Tot seguit trobareu fotos i vídeos de tot allò que hem pogut fer …

-Sortida a “Can Bosc” (Educació Infantil i Cicle Inicial).

Els infants d’Educació Infantil estàvem molt il·lusionats per fer la sortida a can Bosc, ja que portàvem dies treballant la Tardor a les diferents classes amb les nostres mestres i sobretot a l’aula de plàstica fent treballs i murals magnífics.

El lloc on hem anat era preciós, grans espais verds on vivien els animals de la granja que hem vist només arribar i el gran bosc, per on hem fet una bona passejada gaudint de la natura que ens envoltava. A partir de l’explicació del conte d’un mussol molt poruc hem observat les diferents fulles, bolets, pinyes, glans i animalons que  viuen al bosc amb lupes i binocles. Hem estimat i abraçat pins, roures i alzines i hem fet jocs molt divertits.

Després de dinar i jugar, hem enfilat el viatge de tornada.

Tot plegat ha estat molt emocionant !

Els nens i nenes de Cicle Inicial hem tingut l’oportunitat de poder fer una petita activat de treball de camp a la natura: fulles, arbres, bolets, glans, alzines sureres … una experiència agradable que hem viscut tots plegats.Ara … uns vídeos de la sortida …

-Sortida Parc natural de Sant Llorenç de Munt (Cicle Mitjà i Cicle Superior)

El dimecres 26 d’octubre, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è vam fer la sortida de la tardor. Vam anar al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Érem en un parc natural, això vol dir que és un lloc protegit de l’acció humana, perquè hi ha espècies vegetals i animals que cal protegir i no s’hi pot edificar ni fer cap altra activitat que transformi l’estat natural del paisatge. Primer vam situar-nos geogràficament, vam reconèixer fruites de la tardor i diferents tipus de bolets, i després vam fer un itinerari a peu muntanya amunt, des del coll d’Estenalles fins a la Mata, per veure diverses espècies d’arbres i d’arbustos, rastres d’animals, etc. Després vam fer el joc de la cadena tròfica, amb el qual vam córrer una bona estona. Va ser un dia ple de natura!

-Decoració i treballs dels nostres alumnes.

A les classes d’educació infantil hem fet els nostres murals.

Aquí podeu veure més fotos de tot el que hem treballat …..

-Mengem fruita de la tardor i pastissos fets per les famílies de l’escola.

Un petit vídeo d’aquesta mateixa tarda …

-“We celebrate Halloween”

We celebrate Halloween on 31st october. It is a famous festival. It started hundreds of years ago in the United Kingdom and Ireland.

It has changed a lot of since then and it is now most popular in the USA.

Children wear costumes of scary costumes (witches, mosnters, vampires and skeletons). They visit their neighbours and friends and say “Trick or treat” If you don’t give them sweets, they play a trick to you.

At the end of the night, children go home with their treats. Older children tell each other scary stories about monsters and ghosts and they eat their sweets.