INFORMACIÓ GENERAL

JUNTA

JUNTA AFA

Ens reunim habitualment cada mes i ens encarreguem de la coordinació de tota l'activitat de l'AFA.

PRESIDENTA - Rosa Romero

SOTSPRESIDENTA - Elena Cubero

SECRETÀRIA - Tatiana Aguilar

TRESORERA - Alícia Luna ______________________________

VOCALS - MªJosé Montaño - Esther Vilalta - Lambert Colas - Ricard Losarcos

ESTATUTS

ACTIVITATS I QUOTA

fondo-2

Des de l’AFA de l’Estel us volem informar de les activitats que es venen realitzant:

  • Gestió del servei menjador i monitoratge, del servei d’acollida de matí i de tarda, de l’adquisició de llibres de text i de les activitats extraescolars, així com dels casals d’estiu
  • Ajut econòmic a l’escola: dotació de llibretes viatgeres, agendes, jornades culturals, regals de Nadal, roses de Sant Jordi, premis del concurs literari, la xocolatada de carnestoltes, l’animació de les festes com la de fí de curs,…
  • Participació en el Consell Escolar i en la redacció de la circular mensual “Secrets d’Escola“.
  • Organització de festes, fires i tradicions de l’escola.
  • Canal de comunicació: aportació d’iniciatives a l’escola, transmissió de les inquietuds/qüestions dels pares a l’equip directiu del Centre/Consell Escolar,…

Per a la realització de tot això és important la col·laboració de tots, is us animem a controbuir-hi fent-vos socis de l’AFA. La vostra participació és necessària.

Per fer-vos socis, la quota corresponent al curs 2018-2019 és de 49€ per família. El pagament de la quota de soci s’haurà de fer efectiu al compte del Banc Sabadell:

ES97 0081 0371 1900 0124 9128

Cal fer constar els cognoms de la família i el curs del fill/a o fills/es. El resguard de l’ingrés s’ha d’entregar al Centre o a l’AFA.

Us recordem que només es podrà fer ús dels serveis que ofereix l’AFA si s’ha abonat la quota. 

SERVEIS

ASSEMBLEES

asamblea-2015

És l’òrgan sobirà de l’Associació, que es reuneix com a mínim un cop l’any i està format, amb igualtat de drets, per tots els socis i les sòcies que s’hi reuneixen.

DATA PROPERA ASSEMBLEA:   CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 

També pots participar mitjançant la bossa de pares que inclou aquells associats que s’ofereixen, o són requerits, per col·laborar esporàdicament  en alguna activitat que precisa un esforç o coneixement complementari o, mitjançant les comissions que són grups de treball constituïts amb un objectiu concret; per exemple la comissió del butlletí, la comissió de festes o la comissió de la web.